2019 begon Racketsport4Everyone zijn vereniging op de meidoorn, deze relatief jonge vereniging, de prachtige locatie zorgt ervoor dat kinderen rond om de locatie makkelijk na schooltijd kunnen komen trainen. 

Wij hebben gekozen voor de deze tijd omdat veel scholen rondom deze locatie halve schooldagen hebben. Daarom leek het Racketsport4Everyone de uitgewezen kans om hier een nieuwe locatie starten met nieuwe kansen voor de Amsterdamse jeugd om beter te worden in tafeltennis om de unieke wijzen dat Racketsport4Everyone doet.

Kinkerbuurtschool 

De Kinkerbuurt school is de eerst vereniging waar Racketsport4Everyone racketmix aanbied, hier word de combinatie gemaakt tussen tafeltennis en badminton. Omdat tafeltennis en badminton voor beide sporten voordelen en overeenkomsten bied word elke speler veelzijdig en breed opgeleid. Naast dat het voor kinderen enorm interessant is dat ze 2 sporten beoefenen in plaats van een, zie je ook dat er op meerdere vlakken makkelijker overgang gevonden word in hand oog co√∂rdinatie. 

Succes beleving staat ook hier centraal in de werkwijzen van Racketsport4Everyone, nu niet alleen in tafeltennis specifiek maar ook nog eens extra in badminton. 

Trainingen

Woensdag, 16:00 t/m 17:00 groep 3 t/m 5

Woensdag, 17:00 t/m 18:00 groep 6 t/m voortgezet onderwijs

Comments are closed.