Racketsport4Everyone de 7e montessori 

 

Racketsport4Everyone startte in 2015 zijn eerste vereniging op de 7e montessori, na de eerste kennismakingslessen gegeven te hebben kwamen hier meer dan 90 aanmeldingen op af. Deze start was cruciaal om een geweldig mooie vereniging te kunnen starten op de 7e montessori.

 

Vandaag de dag zijn er 3 trainings groepen, 2 uur uitsluitend voor de deelnemers van de school zelf en een uur die openstaat voor iedereen.

 

Dinsdag, 14:30 t/m 15:30 basisschool groep 3 t/m groep 5 

Dinsdag, 15:30 t/m 16:30 basisschool groep 6 t/m groep 8 

Dinsdag, 16:30 t/m 17:30 basisschool groep 5 t/m voorgezet onderwijs

 

Racketsport4Everyone bied op de 7e montessori net zoals op de anderen locaties een solide basis in techniek, mindset, kracht, snelheid en mentale eigenschappen. Voor Racketsport4everyone is succesbeleving de key. Je moet het eerst leuk vinden voordat je er goed in wilt worden. 

Ook bied de locatie racketsport4everyone een geschikte plek voor gevorderde jeugdspelers/competitiespelers. Met goed overleg zijn doelstellingen en prioriteiten binnen tafeltennis te organiseren. 

 

Iedereen die plezier wilt beleven in tafeltennis en fanatiek beter wilt worden met de juiste begeleiding en duidelijkheid, dan is dit de plek. 

Comments are closed.